Centi_30.jpg439

 

 

 

Március 7. Szombat



Basával folyamatosan élcelődünk egymással, lenn a konyhán felhőtlen kacagás az úr, amíg Robi meg nem jelenik. Ő szintén jó fej akar lenni. Na persze nem velem, hanem Basával próbál viccelődni, de valahogy Basának is láthatóan elmegy a kedve. Válaszolgat, de aztán hamar elcsöndesülünk.

torok-basa_5510.jpgBasának kifejezetten tetszik, hogy előttem az igazi öreg katonát játszhatja, türelmesen mutogatja a trükköket, amit persze nélküle is kitalálok, kioktat, de én csak röhörészek rajta. De ezzel kifejezetten szórakoztató módon töltjük az időt. Ezt a szórakozást rontja el Robi állandóan. Ő is érzi ezt, feszeng, és tán féltékeny is, mert minél kevésbé talál szót Basával, annál jobban utál engem. Ritkán néz rám, akkor is inkább csak utasít, néha Basa látja az ellenérzést bennem és gyorsan lefordítja nekem a tennivalót, igyekszik oldani a feszültséget, mert Basának megcsinálom kérdés nélkül. De így sokáig nem lehetünk el.

Lesz ennek még böjtje.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://surrano.blog.hu/api/trackback/id/tr655079490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása