Centi_30.jpg283

 

 

 

 

Augusztus 10 Hétfő

Bár otthon semmi olyat nem csináltam, amivel el lehet szúrni az időt, mégis sikerült később indulnom, így hát elkéstem. Koltay tíz percig kiabált a képembe, úgy öt centiről, de hát büntetésként ennyi kibírható.
Azt hittem komolyabb bajom lesz, főleg Koltaynál, olyasmire számítottam, hogy legközelebb nem engednek ki, vagy nem leszek soha már élenjáró, vagy kiadják a kőrözést és katonaszökevénynek nyilvánítanak, esetleg statáriális bíróság, de hogy csak hallgatnom kell és Koltay szájszagát elviselni, ez felettébb biztató.

dragon_fire2.jpg

Vagy nem is tudom, mert félő, hogy elkanászodom majd.

Igazából nem tudom, hogy mit gondoljak. Azért úszok meg mindent, mert már annyi probléma volt velem, hogy magasabbra állítottam be a tisztek ingerküszöbét, vagy egyáltalán nem úsztam még meg semmit, hanem ez csak látszólagos és egyszer csak betelik a pohár.

Nem tudom, mindenesetre egyelőre úgy látszik, szerencsém van.

A bejegyzés trackback címe:

https://surrano.blog.hu/api/trackback/id/tr705357646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása