Centi_30.jpg

169

 

 

 

 

December 2. Szerda

Éjszaka Ferihegy 2-n.

A tegnapra várt hóesés ma érkezett meg.
Nagyon finoman, kis kósza előőrsök előre küldésével pásztázta be a terepet, nem is láttam, csak az arcomon, a szempillámon landoló pászmákra figyeltem fel, aztán nekibátorodtak egyre többen jelentek meg, míg egyszer csak totális támadást intéztek, és a hatalmas pelyhek puhán kapaszkodtak mindenre, gépekre, csápokra, lépcsőkre és rám.

Snow_Falling_30130.jpg
Földre nyomtak minden hangot, és én egész éjjel egy erős reflektor fénygyűrűjében kavargó pelyheket néztem, kongó, de lágy csendben, míg a világ és benne én, fehér leplet kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://surrano.blog.hu/api/trackback/id/tr965622245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wrstjnethn 2013.12.02. 14:04:49

Akkor holnap egy bepattantam egy hókotróba és egyre bátrabban toltam a havat" bejegyzés jön?

bagamoyo 2013.12.02. 18:27:52

Írsz, a kavargó hópelyhekről a reflektorok fényében.. Na, az, az a hangulat, azóta sem jött elő.. A reptér fényei, .. mindig tudtam mit várhatok tőlük, de mégis bámultam gyakran.

Dvorszky határőr 2013.12.05. 14:11:49

@bagamoyo: Igen egyébként tényleg semmihez nem hasonlítható hangulata van a reptérnek. Akkor is, ha épp nagy a nyüzsgés, meg akkor is ha kihalt.
süti beállítások módosítása