Centi_30.jpg84

 

 

 

 

1988. február 25. csütörtök


Tegnap Peti a fülembe tette a bogarat.
Editről kezdtem gondolkodni.
Veszélyes ez, mert azt szoktam ugyan mondani, hogy nem érdekel, mégis tegnap óta csipked valami hülye gondolat: vajon mi lehet vele, együtt van-e még az új faszijával, meg ilyenek.

Gyakorlatilag tegnapig nem is jutott eszembe, úgy elfelejtettem, miután otthagyott, mintha nem is lett volna. Nem tudom, hogy védekezésképp csinálta-e az agyam, vagy tényleg nem érdekelt. De tényleg, mintha Edit sose létezett volna, sosem szerettem volna.

Tegnap elég erősen felbukkant, persze ebben sokat segített, hogy nem csinálok egész nap semmit, csak lázasan fekszem. Nem éreztem eddig egyáltalán féltékenységet, az, hogy másik palit talált, jelentéktelen részinformációnak hatott mindig. Azért elég erősen egyensúlyoz bennem most is az, hogy dühös legyek rá, hogy elszedte tőlem, vagy sajnáljam, hogy hónapokig cölibátusban kell élnie. Még kuncogtam is magamban, hogy talán a mellét se fogta meg a mai napig, de azért erre beugrott Edit melle, meg az az érzés, amikor a számban volt, hát egy kicsit mégis inkább dühös lettem.
mellszobor.jpgMagam elé vetítettem az utolsó találkozásunkat, amikor faszul viselkedtem, de hát abban nincs nagy gyakorlatom, hogy mit kell csinálni szakításkor.
Mindenesetre ott ő adott akkor egy hónap haladékot.
Azt mondta, hogy nézzük meg egy hónap múlva, hogyan bírjuk egymás nélkül.
Mindez december végén történt, bőven eltelt az egy hónap. Ha őszinte akarok lenni, a tegnapi napig tökéletesen működtem nélküle. És ha felkelek majd és nem naphosszat agyalok az ágyban lázasan, akkor szerintem szintén tökéletesen meg leszek.
De mi bajom lehet, ha kiderítem, ő hogyan boldogul nélkülem?
Semmi.
Ha van pasija, semmi nem történik, minden megy tovább utána is, mint most, teszek majd rá nagy ívben.
Nem nagy ügy.
De viszont az is lehet, hogy már nincs is pasija!
Lehet, hogy csak azért nem keres, mert én sem tettem.
Lehet, hogy csak arra vár, betoppanjak.

Nem tudom miért, de most a világon létező összes nő közül őt éreztem magamhoz a legközelebbinek, aki mindig is távol volt.
De mégis, valahogy jó ötletnek tűnt.
Ha van pasi, semmi nincs, ha nincs pasi, számba veszem a mellét.

Ez nem rossz üzlet.

Ha már tudok beszélni, elmegyek hozzá.

Ez a terv.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://surrano.blog.hu/api/trackback/id/tr575748395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepi79 2014.02.25. 09:37:39

hm. ennyi idősen, mint ahogy most vagyok, meg X nővel a hátam mögött, azt kell mondjam, hogy ez meglehetősen rossz terv, és nem látom, hogy lehetne ebből jól kijönni.

mindenesetre a várható "nagy koppanás" hosszú távon hasznos lesz :D azért kiváncsian várom a fejleményeket, hátha nem lesz igazam :P a bennem élő romantikus lélek utólag is sok sikert kiván huszoniksz évre visszamenőleg :D

hungarisztan 2014.02.25. 10:53:39

@szepi79, első ezen a néven:
Ja, ja, én is olyan vagyok, hogy akárhányszor olvasom a Techstory blogon híres hajók szerencsétlenül járásának történetét, az utolsó pillanatig mindig drukkolok szerencsétlen hajónak és utasainak, hátha most túlélik... ;o)

Dvorszky határőr 2014.02.25. 11:06:20

@szepi79, első ezen a néven: :)) csak jó valamire a kor, manapság már én se biztos csúsznék bele ebbe a hibába. :)

Dvorszky határőr 2014.02.25. 11:06:57

@hungarisztan: :)))) basszus és minden alkalommal meghalnak?
de gáz.

De most azért reménykedem én is.

wrstjnethn 2014.02.25. 13:48:40

Rendben, visszamész hozzá, nincs pasija, hiányoztál neki, aztán mi? Megint csak csőrözés van esküvőig??

Ahogy én látom, nem hagyott benned mély nyomot, akkor meg minek erőltetni?

szepi79 2014.02.25. 15:53:02

@wrstjnethn: dehogy, nem volt ilyen, hogy "csak csőrözés esküvőig", egyszerűen még szűz volt a csaj, és kicsivel több kellett volna neki a kb. havi 1x találkozónál ahhoz, hogy "odaadja a virágát" (Jóbarátok rajongók előnyben).

pedig nagyon mély nyomot hagyott, csak sokáig a tagadás állapotában leledzett határőr elvtárs. aztán az ilyen egyszercsak felszínre tör, lásd a fenti posztot.

Martin Berghoffer 2014.02.25. 17:43:54

Erre kíváncsi leszek,mert amennyire mázlista vagy meg "leszarom" stílusú még jól is fogsz kijönni belőle.

LordCsipisz 2014.02.25. 19:52:22

Hallod, ne menj. Ilyen esetekben tökre fölösleges.:D

csorsza 2014.02.25. 21:22:21

@LordCsipisz: áh, amilyen mázlista, később elvette feleségül :)

szepi79 2014.02.26. 09:48:07

@csorsza: korábban már mondta Dvorszky határőr (igaz, csak kommentben), hogy sose sikerült lefeküdni Edittel, vagyis az jó szar házasság lenne. :D Sőt, bizonyos kultúrákban nem is érvényes "elhálás" nélkül.

Dvorszky határőr 2014.02.27. 17:31:34

Ma azért már okosabban intézném, de való igaz, hogy mélyen elnyomtam, tagadtam, aztán előtört és akkor nem gondolkodtam, hogy okos dolog-e :))
süti beállítások módosítása