Centi_30.jpg256

 

 

 

 

Szeptember 6 Vasárnap

Na, ezt a napot együtt töltöttük Edittel. Délelőtt mire átmentem hozzá, megenyhült, a tegnapi ellenségesség már egyáltalán nem látszott. Ma nem volt jó idő, esett egész nap, amit normál esetben szitkozódva fogadtam volna, de ma nem jött rosszul, mert semmi kedvem nem volt kimozdulni.
Hatalmas szerencsém volt, ugyanis Edit szülei valahova látogatóba mentek, így totális offenzívát indítottam. Minden lehetséges eszközzel igyekeztem megszabadítani a ruháitól, és a legeldugottabb testzugait is birtokba venni.
Nem erőszakosan tettem, hanem eltökélten.
Látta rajtam, hogy most nem tud megszabadulni tőlem, véghez viszem, amit elkezdtem, hiába tologatja el a kezem, hiába húzogatja vissza a pulcsiját. De már csak a móka kedvéért ellenkezett, birkóztunk, hadakoztunk, ez csak még elszántabbá tett és úgy felajzott mindkettőnket, hogy hallottam fortyogni a vérünk. Ő is merészen használta kezeit, és én is tologattam neki, de nem el, hanem a megfelelő irányba. Aztán nem kis küzdelem árán, de lehántottam róla a felesleges rétegeket, a melltartó csatját merő véletlenségből egy kézzel és nagyon gyors mozdulattal (amely később emberfeletti képességemmé nőtt) kapcsoltam ki és a vékony kis blúzával együtt határozott rántással letéptem.
Nem volt elegáns mozdulat, még türelmesnek sem mondható, de hatékony, esélye sem volt megakadályozni. Kicsit meghökkenve pislogott félmeztelen, lassan eltátódott a szája. Azt gyorsan betömtem csókkal, mert az a veszély fenyegetett, hogy most ezt túlreagálja.

Tényleg elég keményen letéptem a cuccait, de ha úgy istenigazából szabadjára engedtem volna az indulataim, ami kilenc hónapja gyűlik, akkor valószínűleg nem a ruháját tépem le, hanem a húsát, a csontjait, mindent, hogy minél gyorsabban beljebb jussak, benne érezzem magam, és csak akkor eszmélnék ha egyáltalán , amikor véres húsként pulzálna a kezemben a szíve.

De ő nem is érzi mennyire jól járt, hogy az érdeklődésem jelen esetben felületes.
Illetve felületi.
Mondjuk megelégszem kis területtel, most például a mellbimbói bőven csapdába ejtik az agysejtjeim, semmi másra nem tudnak figyelni, még jó, hogy a légzésem reflexből többé-kevésbé folyamatos.
Először optikai terepszemlét tartok, most jövök rá, hogy így még nem is láttam őket, hogy semmi nem takarja, semmi nem lóg elé, semmi nem árnyékolja. És így szép. Illetve gyönyörű. Illetve vadítóan hetyke és kívánatos. Mélységi felderítésre indulnak a kezem, ujjaim, de nem sokáig bírom, rávetem magam, és a számmal, nyelvemmel habzsolom a bimbóit.
Felváltva játszom, hol az egyikkel, hol a másikkal, mihelyst úgy érzem, hogy a nyelvem alatt megduzzad és keménnyé válik, váltok. Ő élvezi a játékot, ha lehunyja a szemeit, lassítok, tátott szám közepére helyezem a bimbóját, a leheletemmel és a felette milliméterekre vonagló nyelvemmel segítem érezni a testét, segítek neki elterülni az érzetek pázsitján.

szeretkezés1.jpg

És ekkor, hallom fordulni a kulcsot a zárban, és ekkor, nyílik a bejárati ajtó. Edit a melltartót bevágja a szekrénybe, a blúzt magára rántja és kivörösödött arccal szalad a szülei elé.

Sziasztok, ti már meg is jöttetek? Nem volt jó a vendégségben?

Visszacsúsztatom a vágyam a gatyába, letekerem a libidót, eloltom a tüzeket.

Összeszedem a cuccaim és mogorván köszönök.

Mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://surrano.blog.hu/api/trackback/id/tr515408088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.09.06. 08:35:14

I feel your pain, soldier..

DDD3 2013.09.06. 11:24:44

Nee, baszki, már kezdtem bontani a pezsgőt.
Sejtem, hogy nehéz ügy, de nem lehetne-e egy korabeli Edit képet kitenni? A kedves delikvens engedélyével, persze.

wrstjnethn 2013.09.06. 13:42:30

ÁÁÁÁÁ!!! Én szerintem ott kaptam volna üvöltőrohamot!! Lehet, hogy neki rontottam volna a T. szülőknek.

wrstjnethn 2013.09.06. 13:43:55

Most esik le a libidó-libikóka.
Libidóka, érted?!?

Dvorszky határőr 2013.09.13. 19:44:21

@DDD3: @Combat Gear Admin: @Flankerr: @agresszív kismalac: @wrstjnethn:
:))) Nem volt sok szerencsém ebben akkoriban. :))

(elnézést, hogy későn válaszoltam, egy hónapig nem voltam net közelben)

alien 2013.09.14. 23:08:25

amikor véres húsként pulzálna a kezemben a szíve.
még jó, hogy a légzésem reflexből többé-kevésbé folyamatos.
Visszacsúsztatom a vágyam a gatyába

Csúcs

Érkező szülővel jártam meg én is, csajszi lefagyott, mondom hangosan ancsukott ajtaja előtt, mert nekem kellett az apját beengedni, hogy divatbemutatót tart, azért öltözik bent

Dvorszky határőr 2013.09.16. 10:39:00

@alien: Köszönöm, néha tényleg egész jó mondatok jönnek ki belőlem. :)

A tied is elég meleg helyzet, bár a barátaim, azt mesélik, hogy mostmeg a gyerekeik előtt kell ugyanígy bújkálni meg színészkedni, ha lebuknak netán. :))

Zsolt Gregovszki 2013.09.30. 21:15:56

@wrstjnethn: :)) csatlakozom, aszem idegből levarrtam volna az egész családot!!
süti beállítások módosítása