Centi_30.jpg121

 

 

 

 

1988. január 19. kedd

Tegnap Apuék elvitték Buksit orvoshoz. Valami sokkot kaphatott közvetlenül a támadás után, mert én nem tudtam felemelni, de aztán ez a sokk elmúlt, mert Anyu nagyon óvatosan megemelve, kézben vitte le a kocsihoz. Az orvos kitisztította a sebeit és elmondta, hogy semmit nem lehet és nem is kell vele csinálni, csak időnként besebhintőporozni. Mélyek a sebek, de nem szakadtak, nem tépődtek szerencsére, hanem négy pontszerű szúrás keletkezett, a német juhász fogainak nyomai. A doki szerint ma még lehet, hogy sebláza lesz, ad neki lázcsillapítót meg gyulladásgátlót injekció formájában, és már csak akkor kell visszahozni, ha netán valamelyik seb elfertőződne.
Este Buksi már valamivel jobban is volt, valamit tudott enni, aztán aludt reggelig.

A lázam nem enyhül, a torkom tényleg borzalmasan kapar és általánosságban gyenge vagyok. A fejem és a bevert orrom nagyon fáj, Anyu nyaggat, hogy menjek orvoshoz, de mindkét orrlyukam egyformán szelel, nem lett elverve semelyik irányba, lehet, hogy befele elmozdult egy kicsit, de úgy éreztem, nincs szükség orvosra, szaladgálok hozzájuk eleget.

acdc.jpg
Amúgy is csak arra van erőm, hogy a magnóban megfordítsam a kazettát,  ha lejárt,  mert amúgy csak zenét hallgattam. Végre újra hallhattam a gyűjteményem, bár túlnyomórészt AC/DC-t és Dead Kennedys-t tettem be. Megint mozgatna a ritmus, megint kitörne a tánc,  de fekszem,  így fejben táncoltam át a napot.
Egész elfáradtam.
deadkennedys.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://surrano.blog.hu/api/trackback/id/tr35681132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alien 2014.01.19. 22:42:54

Most végül nem is tudom mar mi a bajod. Végül orvoshoz mentél? Mar érdekel, mert nem csak egy megfázás.
A kutyák meg nagyon kemények gondolj bele négy lyuk a bordanknál mekkora cirkuszt csinálnánk? Vagy mondjuk egy óriás megrázna? Ő meg köszöni és hazaindult.

alien 2014.01.19. 22:43:40

Egyébként aggódtam a kis blokiert.

Dvorszky határőr 2014.01.21. 14:59:16

@alien: tényleg durva dolgokat kibírnak, ehhez képest az ember rongybaba.

alien 2014.02.02. 18:45:35

@Dvorszky határőr: úgy halt meg a kutyám, hogy én nem is tudtam, hogy meg fog halni, semmilyen félelem nem volt benne, hívtuk az állatorvost, mire visszamentem, meghalt
süti beállítások módosítása